Varovanje zasebnosti

 
O VAROVANJU ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKIH

Kot na večini spletnih mest tudi pri nas v t.i. loge shranjujemo določene podatke (IP naslov, datum in čas, tip brskalnika, naslov obiskane strani). To je stvar samega strežnika in nam lahko zelo pomaga v primeru nedelovanja strani. Logi se samodejno brišejo po določenem časovnem obdobju.


Piškotki (cookies)
Ta stran v piškotke shranjuje zgolj podatke o trenutni seji (t.i. PHPSESSID) in v njih ni nobenih podatkov o vaši identiteti.

Za potrebe spremljanja obiska (štetje obiskovalcev) uporabljamo storitev Google Analytics, ki je nastavljena tako, da ne zapisuje vaših podatkov v piškotke. Ti piškotki so veljavni zgolj za našo domeno, kar pomeni, da zbiranje podatkov s strani drugih storitev ni možno.

piškotek: PHPSESSID
domena: termogradnje.si
vsebina / namen: id trenutne seje
poteče: ob koncu obiska

piškotek: _ga
domena: termogradnje.si
vsebina / namen: id obiskovalca
poteče: ob koncu obiska

Facebook, Twitter, YouTube in ostala socialna omrežja
Če ste ob obisku te strani ostali prijavljeni v socialna omrežja in/ali druge storitve (npr. Facebook, Youtube, Twitter...), je možno, da vam bodo tudi ta omrežja preko socialnih vtičnikov na tej strani (npr. Facebook "Like") nastavila svoje piškotke. Če teh piškotkov ne želite, se jim najlažje izognete tako, da se vsakič, ko takšno omrežje prenehate uporabljati, preprosto odjavite iz njega.

Več informacij
Priporočamo vam, da si pred morebitnim izklopom preberete, kaj piškotki sploh so in zakaj niso vsi piškotki strupeni, ter kakšne nastavitve uporabljamo za uporabo zunanjih storitev:
• Kaj so piškotki in kako jih izklopim
• Smernice IPRS o uporabi piškotkov
• Google privacy policy (velja za vse njihove storitve in servise)

In kaj lahko storim?
Če želite, lahko uporabo piškotkov vedno izklopite oz. vklopite v vašem brskalniku. Zavedajte pa se, da po izklopu nekatere storitve na teh (in tudi drugih) straneh morda sploh ne bodo delovale ali pa ne bodo delovale pravilno.
 

info@termogradnje.si, 01 899 50 76Termogradnje inženiring d.o.o.

SEDEŽ PODJETJA
Cankarjeva cesta 1, 1270 Litija
T: 01 899 50 76
E: info@termogradnje.si
E: milan.turudic@termogradnje.si
E: gorazd.turudic@termogradnje.si

SKLADIŠČE
Usnjarska cesta 18, 1275 Šmartno pri Litiji
T: 041 605 330